Gündem Trafikte katliam

Trafikte katliam

23.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Malatya’da düğünden dönen minibüs şarampole yuvarlandı. Antalya’da aşırı hız yapan otomobil, işçi servisiyle çarpıştı. İzmir’de manevra yapan arabanın altında kalan çocuk can verdi. Aksu’da da motosiklet tutkusu öldürdü...

Trafikte katliam

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde kontrolden çıkan Salih Ferhat yönetimindeki minibüs şarampole yuvarlandı. Amasya’da katıldıkları düğünden Şanlıurfa’ya dönmek üzere yola çıkan Zeliha (26), Zehra (19), Bilgin (49) ve Özlem Işık ile Müslüm Erarkadaş (15) ve sürücü Salih Ferhat kaza yerinde yaşamını yitirirken, 4 kişi ağır yaralandı. Yaralılar Hekimhan Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Malatya’ya sevk edildi.

Tüp bebek istiyorlardı
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde aşırı hız nedeniyle virajı alamayan otomobil işçi servis minibüsüyle çarpıştı. Denizli’den Antalya’ya tüp bebek tedavisi için gitmekte olan otomobilin sürücüsü Özgür Özkaya (38), eşi Güldeniz Özkaya (38), Zeynep Çön (63) ile servis aracındaki Muammer Atılay (42) olay yerinde yaşamını yitirdi.
Özgür veKazada yaralanan minibüs sürücüsü Abdullah Akkocak ile Yusuf Yılmaz, Faruk Kıtır, Hüseyin Taş, İbrahim Mert, Asım Bayık, Fahri Kürklü, Bayram Okka, Ali Demirci, İzet Avan, İsmail Çiftçi, Aykoç, Ali Kaya, Mustafa Açık, Fervan , Adem Kaya, Ünal Akdere, İlyas Açıkalın, Zeynel Pakkan ve Naci Sönmez ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Korkuteli Devlet Hastanesi ile Özel Medi Yaşam Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Motosiklet tutkunuydu
Aksu ilçesinde de motosikletiyle önündeki otomobile çarpan İskender Ece (33) başında kaskı olmasına rağmen hayatını kaybetti. Ece’nin motosiklet tutkunu olduğu ve sosyal paylaşım sitesinde sık sık motosikletiyle fotoğraf paylaştığı belirlendi.
Manavgat’ta yuvarlanan otomobilin sürücüsü Ali Kucur (38) can verirken yanındaki arkadaşı ağır yaralandı. Konya Seydişehir’deki kazada İbrahim Karamarsa ve oğlu Mehmet Karamarsa (18); Akşehir’de motosiklet sürücüsü Yılmaz (70); Gümüşhane’de Cemal Alan ile Kaya Keleş; İzmir Aliağa’da manevra yapan otomobilin altında kalan 3 yaşındaki Serhat Ç., yaşamlarını yitirdi. Ayrıca Kahramanmaraş ve Kocaeli’deki iki kazada da 13 kişi yaralandı. Gümüşhane’de de yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Yılmaz, araba çarpması sonucu öldü.