Tekirdağ “Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarına" Başvuru Süresi Uzatıldı

“Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarına" Başvuru Süresi Uzatıldı

08.09.2017 - 09:42 | Son Güncellenme:

.

“Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarına Başvuru Süresi Uzatıldı

Trakya Kalkınma Ajansının desteği ile Trakya Üniversiteler Birliğince düzenlenecek olan "Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarına" başvuru süresi 15 Eylül 2017 tarihine kadar uzatıldı.
Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi’nin katılımlarıyla 7-8 Kasım 2017 tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi’nde düzenlenecek "Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı" için başvurular 15 Eylül 2017 tarihine kadar yapılabilecek.
Bölgedeki üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmeyi hedef alan, Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı etkinliğine sadece, Trakya Üniversiteler Birliği Üyeleri Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi’nde çalışan veya çalışmalar yürüten araştırmacılar ve Çanakkale, Kırklareli, Edirne veya Tekirdağ illerinde faaliyet gösteren sanayicilerin katılımı kabul edilecek.
Proje Pazarına akademisyenler, lisans ve lisansüstü öğrenciler, sanayiciler, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler, profesyonel şirketlerde çalışanların bireysel ve ekip halinde katılabilecekleri bildirildi.

“En geç 15 Eylül”
Trakya Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklamada, "Proje önerilerinin ve katılım şartnamelerinin en geç 15 Eylül 2017 Cuma mesai saati sonuna kadar http://trakyaprojepazari.nku.edu.tr/ adresine yüklenmesi gerekiyor. Başvurusu kabul edilen katılımcılar arasından Değerlendirme ve Ödül Kurulu tarafından başarılı bulunan projeler "Ticarileştirme Desteği" kapsamında aşağıda belirtilen miktarlarda ödüllendirilecek. Birincilik ödülü 25 bin TL, ikincilik ödülü 20 bin TL, üçüncülük ödülü 15 bin TL, dördüncülük ödülü 10 bin TL ve beşincilik ödülü ise 5 bin TL’dir” denildi.