Edirne Trakyaka Aylık Olağan Toplantısı Yapıldı

Trakyaka Aylık Olağan Toplantısı Yapıldı

31.07.2017 - 18:11 | Son Güncellenme:

.

Trakyaka Aylık Olağan Toplantısı Yapıldı

EDİRNE (AA) - Trakya Kalkınma Ajansının (TRAKYAKA) temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı.

Haberin Devamı

Ajanstan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Nazım Terzioğlu Kültür ve Eğitim Kampüsünde gerçekleştirilen toplantı, Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi başkanlığında yapıldı.

Toplantıya, Edirne Valisi Günay Özdemir, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Saffet Üresin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altınel ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

Haberin Devamı

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ yatırım destek ve tanıtım stratejileri kurul üyeleri tarafından onaylandığı toplantıda, TRAKYAKA tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili detaylı bilgi alan yönetim kurulu, gelecek aylardaki destek, faaliyet ve çalışmaların gidişatı hakkında kararlar aldı.