Manisa TREN KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TREN KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

23.07.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

.

TREN KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde dün yolcu treni ile tarım işçilerini taşıyan midibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden 6 tarım işçisi, farklı mahallelerde kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Alaşehir’de İzmir -Uşak seferini yapan Makinist İsmail Kulu yönetimindeki 31619 Sefer sayılı yolcu treni ile Vahdet Sırçak yönetimindeki 45 J 4759 plakalı üzüm işçilerini taşıyan midibüs, dün Alaşehir ile Akkeçili Mahallesi arasındaki ikinci hemzemin geçitte çarpışmıştı. Kaza sonucu yaşamlarını yitiren 6 kişiden 5’i, Alaşehir’de değişik mahallelerde toprağa verilirken, bir kişi de İzmir’de defnedildi.
3 kişi bugün son yolculuğuna uğurlandı
Kazada hayatını kaybeden üç kişinin cenazeleri bugün kaldırıldı. İki çocuk annesi Elif Boğa (37) Şeyh Sinan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlığa defnedilirken, iki çocuk annesi Hayriye Çakmak (50) Yunus Emre Camiinde kılınan Öğlen namazından sonra Ilgın Mezarlığında toprağa verildi.
Dayıbaşılık yapan bir çocuk annesi Gülseren Güllü Karaman’ın (43) cenazesi ise İzmir’de defnedildi.
Bu arada Elif Boğa’nın cenaze törenine Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da katıldı.
Dün de 3 kişi toprağa verilmişti
İki çocuk annesi Fatma Çataldere (67) dün Pazar Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlığa defnedilirken, iki çocuk annesi Tülay Ak (30) Sarıpınar Mahallesi Camiinde dün kılınan cenaze namazından sonra Sarıpınar Mahallesi Mezarlığına, Gamze Özçoban Çağlayan Mahallesi Camiinde dün kılınan cenaze namazdan sonra Çağlayan Mahallesi Mezarlığında defnedildi.