Trend: Kovboy Çizmeleri

1970'lerin en trend ayakkabılarından olan ''kovboy çizmeleri'' bu sezon değişik desenlerde, şekillerde ayaklarda olacak. Hazır mıyız? Sadece bu kış değil yaz aylarında da kot bir şort, desenli salaş mini elbiseler altında çok göreceğiz. Hem de renk renk. Sizi bilmem ama ben doğru kombinlendiği sürece bu durumdan memnunum şahsen.

Klasik kovboy botlarının yanı sıra bu sezon yılan derisi baskılı çizmeler daha bir trend. Ama şöyle bir sır vereyim size; yılan derisi bu sezon çok trend evet ama seneye ya da sonra ki yıla demode olabilir. O yüzden kovboy botu alıp seneye bir köşeye atmak istemiyorsanız yatırımlık bir parçanız olsun. Düz renkleri tercih edebilirsiniz. Taba rengi gibi...

Haberin Devamı

Nasıl kombinleyelim?

Ben en çok midi boy ya da uzun salaş etek ve elbiselerle yakıştırıyorum. Daracık elbiselerin altında modadan tamamen uzak duruyor. Uzun parçalı eteklerin altında göz kırpan bir kovboy botu ucu göze daha hoş gelecektir. Üstünüze yine salaş bir sweatshirt belki belinize bir kemer ile daha trend bir görüntü elde edebilirsiniz.

Trend: Kovboy Çizmeleri

Trend: Kovboy Çizmeleri

Benden bu kadar. Sevgiyle kalın.