Gündem Trollük yapmaktan başkanlık yapmaya fırsat bulamıyor

Trollük yapmaktan başkanlık yapmaya fırsat bulamıyor

03.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti kurucularından eski Meclis Başkanı Bülent Arınç  darbe girişimi sonrası kendisine yöneltilen eleştirilere sert tepki gösterdi.

Trollük yapmaktan başkanlık yapmaya fırsat bulamıyor

Twitter’dan 9 sayfalık bir açıklama yapan Arınç, “Darbe teşebbüsünün olduğu gece işin rengi ve kazananı ortaya çıkana kadar ortaya çıkmayan bu tipler, beni hedefe koyarak ‘darbe sever’ hallerini örtmeye çalışıyorlar” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ak Parti’deki bütün operasyonların neticesi Arınç’ı başa getirmekti” açıklamasına sert tepki gösteren Arınç, “Trollük yapmaktan, belediye başkanlığını yapmaya fırsat bulamayan Gökçek’in cinlerin etkisiyle söylediği sözleri ciddiye almak mümkün değil” dedi.

Arınç, Gökçek’le ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Rica minnetle ve kapı kapı dolaşıp yüz suyu dökmesiyle partiye girdiğini herkes bilir. Belediye başkanı olduğu Ankara’da 10 dakika yağmur yağsa insanlar caddelerde boğulma tehlikesi yaşıyorken, dilindeki zifti bana değil, Ankara’nın bozuk asfaltlarına dökmesini tavsiye ederim. Ankaralı vatandaşlarımızın da Gökçek’ten beklentisi budur. Çünkü epeydir başkansızlar...” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Arınç’ın ağır eleştiri taşıyan açıklamasından sonra Gökçek de twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gökçek, “İlgilisine... FETÖ’nün uşağısın. Hırsın seni kemiriyor. Fitnecisin. İnananlar senden nefret ediyor. Seni Allah’a havale ediyorum” yazdı.