Anneler Günü TrumpAVM’de Anneler Günü’ne özel “İndirimin İndirimi” kampanyası

TrumpAVM’de Anneler Günü’ne özel “İndirimin İndirimi” kampanyası

29.04.2016 - 17:40 | Son Güncellenme:

Trump Alışveriş Merkezi, ilgiyle takip edilen ‘indirimin indirimi’ kampanyasını bu kez ‘Anneler Günü’nde gerçekleştiriyor.

TrumpAVM’de Anneler Günü’ne özel “İndirimin İndirimi” kampanyası

6-7-8 Mayıs tarihlerinde Trump Alışveriş Merkezi mağazalarından alışveriş yapanlar, kasada anında ekstra yüzde 20 indirim kazanacak! Mağazaların kendi indiriminin üzerine ekstra yüzde 20 indirim, Trump’tan ziyaretçilerine özel Anneler Günü hediyesi olacak.

Haberin Devamı

Trump Alışveriş Merkezi, dönemsel olarak gerçekleştirdiği ve merakla beklenen ‘indirimin indirimi’ kampanyasını bu kez ‘Anneler Günü’ için gerçekleştiriyor. 6-7-8Mayıs tarihlerinde düzenlenecek kampanya kapsamında Trump Alışveriş Merkezi’ndeki kadın giyim, aksesuar ve ev aksesuarları mağazalarından alışveriş yapanlar, mağazanın kendi indiriminin üzerine ek olarak kasada anında yüzde 20 indirim de kazanacak!Anneler Günü’nde annesini mutlu etmek isteyen herkes, ekstra kazançlı alışveriş yapmanın keyfini Trump Alışveriş Merkezi’nde yaşayacak.

Hangi markalarda ekstra yüzde 20 indirim fırsatı var?

Mango, E-Bebek, Marks&Spencer, English Home, Mudo, Roman, İnci, Divarese, Saat&Saat, Asos, Hummel, Dagi, T-Design, Couqet, Home Store, Accessorize, La Penza, Altıncı Cadde, Opmar Optik, Kryolan mağazalarında Anneler Günü’ne özel yüzde 20 “indirimin indirimi” fırsatı sizleri bekliyor.
Anneler Günü’nde annesini mutlu etmek isteyen herkes, ekstra kazançlı alışveriş yapmanın keyfini Trump Alışveriş Merkezi’nde yaşayacak.Siz de Anneler Günü’nde Trump Alışveriş Merkezi’ne uğrayın, alışverişin ve kaçırılmayacak fırsatların tadını çıkarın…

Yazarlar