Gündem TSK'dan Afrin açıklaması: Şehit ve yaralılar var

TSK'dan Afrin açıklaması: Şehit ve yaralılar var

10.02.2018 - 19:48 | Son Güncellenme:

Türk Silahlı Kuvvetlerince Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Operasyonlarda 3 askerimiz şehit oldu, 5 askerimizin de yaralandığı bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de devam eden operasyonlarda 11 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, harekat kapsamında, Afrin'de devam eden operasyonlarda 2 askerimizin şehit olduğu, 4 askerimizin de yaralandığı belirtildi. TSK'dan yapılan bir diğer açıklamada, "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 10 Şubat 2018 tarihinde, Afrin’de devam eden operasyonlar esnasında 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 13 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir." denildi.

TSKdan Afrin açıklaması: Şehit ve yaralılar var

TSK'dan yapılan açıklamada ''Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 10 Şubat 2018 tarihinde, Afrin'de devam eden operasyonlar esnasında 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Haberin Devamı

15 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz.'' ifadeleri yer aldı

11 TERÖRİST DAHA ETKİZİ HALE GETİRİLDİ

Operasyonlarda, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 11 teröristin etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiği aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Haberin Devamı

Yazarlar