Gündem Son Dakika Haberleri: TSK'dan flaş açıklama! Dağlıca ve Uludere'yi...

Son Dakika Haberleri: TSK'dan flaş açıklama! Dağlıca ve Uludere'yi...

21.04.2016 - 14:00 | Son Güncellenme:

Son dakika haberleri Dağlıca ve Uludere'den geldi. TSK'nın yaptığı açıklamada Dağlıca ve ve Uludere'yi 10 savaş uçağı ile vurduğunu belirtti.İşte Genelkurmay Başkanlığı tarafından bölgeden gelen son dakika haberleri ve son gelişmeler..

Son Dakika Haberleri: TSKdan flaş açıklama Dağlıca ve Uludereyi...

Son Dakika Haberleri: TSK: Hakkari Dağlıca bölgesine 4 F16, Şırnak Uludere'nin kırsal kesimine de 6 F 16 savaş uçağı ile hava harekatı düzenlendi.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanlığı, bugün Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ile Şırnak'ın Uludere ilçesinin kırsal kesimine F 16 savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"21 Nisan 2016 tarihinde;

- Saat 06-35-07.00 saatleri arasında, alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda DAĞLICA bölgesinde tespit edilen BTÖ hedeflerine 4 F-16 savaş uçağı ile,

- Saat 10-35-11.40 saatleri arasında da, yine alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda ULUDERE güneyindeki kırsal alanda tespit edilen BTÖ hedeflerine 6 F-16 savaş uçağı ile hava harekatı düzenlenmiş; tespit edilen tüm hedefler tam isabetle vurularak imha edilmiştir. Görevini başarıyla yerine getiren uçaklarımız üslerine geri dönmüşlerdir."

Haberin Devamı

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK HEM KARADAN HEM HAVADAN VURULDU

Terör örgütü PKK’ya yönelik kara ve hava operasyonları sürüyor.

Operasyonlarda Şırnak il merkezinde 4 terörist etkisiz hale getirilirken, 2 terörist de teslim oldu. Mardin’in Nusaybin ilçesinde ise 2 terörist öldürüldü. Terör örgütü mensuplarının beraberinde çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi.

Öte yandan, Hakkari’nin Dağlıca bölgesi ile Şırnak’ın Uludere ilçesi güney kırsalında belirlenen terör örgütü hedefleri ise iki ayrı hava harekatıyla yerle bir edildi.