Gündem Son dakika | TSK duyurdu! Çok sayıda silahlı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika | TSK duyurdu! Çok sayıda silahlı terörist etkisiz hale getirildi

02.06.2018 - 09:14 | Son Güncellenme:

Tunceli-Merkez Kırsalında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde yapılan hava destekli operasyon sonucu 7 terörist, iki F-16 Savaş uçağıyla etkisiz hale getirildi. TSK ayrıca Irak kuzeyi Hakurk bölgesi ve Siirt/Pervari kırsalında da terör örgütüne yönelik, 01-02 Haziran 2018 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtları neticesinde 8 silahlı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Böylelikle etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 15 oldu.

Son dakika | TSK duyurdu Çok sayıda silahlı terörist etkisiz hale getirildi

Tunceli'de hava destekli operasyonda F-16'lar, 7 terör örgütü mensubunu etkisiz hale getirdi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Tunceli merkez kırsalında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının koordinesinde hava destekli operasyon başlatıldı.

Devam eden operasyonda tespit edilen 7 terör örgütü mensubu terörist, F-16'lar tarafından etkisiz hale getirildi.

Açıklamada, kent genelinde teröristlerin bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

TSK'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Sabahın erken saatlerinde Tunceli valiliğinin yaptığı açıklamanın ardından Türk Silahlı Kuvvetleri de 01-02 Haziran tarihlerinde 3 ayrı bölgeye düzenlenen hava harekatları neticesinde toplam 15 silahlı terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.