Gündem TSK: Şemdinli'de meydana gelen kazada bir asker şehit oldu

TSK: Şemdinli'de meydana gelen kazada bir asker şehit oldu

14.03.2016 - 20:44 | Son Güncellenme:

Genelkurmay Başkanlığı, bugün Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bir tankın mevzilenmesi esnasında meydana gelen kazada bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK: Şemdinlide meydana gelen kazada bir asker şehit oldu

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle, "14 Mart 2016 Pazartesi günü saat 12.20’de Hakkâri ili Şemdinli ilçesi kırsalında bir tankımızın mevzilenmesi esnasında meydana gelen kaza sonucunda içerisinde bulunan bir silah arkadaşımız şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu kazada hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

Haberin Devamı

Ankara'ya şehit ateşi düştü
Hakkari'de meydana gelen kaza sonucu şehit olan astsubayın Ankara'da bulunan baba ocağına acı haber ulaştı.
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi kırsalında tank mevzilenmesi sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay'ın (39) Batıkent Başkent bulvarında oturan ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberin ulaşmasının ardından Yenimahalle Belediyesi tarafından evin önüne taziye çadırı kuruldu. Eve Türk Bayrağı asıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Gülünay'ın cenazesi, yarın Kocatepe Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından topraağa verilecek.

Yazarlar