Bayburt TSO NİSAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

TSO NİSAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

18.04.2014 - 18:07 | Son Güncellenme:

.

TSO NİSAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Nisan ayı meclis toplantısı, Vali Mükerrem Ünlüer’in katılımlarıyla öğretmen evinde yapıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı İbrahim Yumak; “Bilindiği üzere ülkemiz bir mahalli seçimleri daha geride bıraktı. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen seçimler ilimizde de mevcut huzur iklimine yakışır bir şekilde, kardeşlik ve dostluk ortamında gerçekleşti. 2009 yılından bu yana Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hacı Ali Polat ve İl Genel Meclis Başkanlığı görevini yürüten Raci Bayrak görev sürelerini tamamlayarak Mete Memiş ve Yusuf Elçiye devretmiş oldular. Bayburtumuz için gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan ve verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Üzerinde durmak istediğim bir başka konu ise Baksı müzesinin Avrupa konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından Avrupa(da yılın müzesi seçilmesidir. Bayburtumuzun tanıtımına çok büyük katkı yapan bu başarının ödüllendirildiği gecede Strasbourg’ta bulunduk ve o muhteşem geceye sayın valimiz ile birlikte katıldık. Yarışmanın sembolü olan Joan Miro’nun bronz heykelciğini bir yıl boyunca Bayburtta sergilenmesine vesile olan Baskı Kültür Sanat Vakfı Başkanı Prof. Dr. Sayın Hüsamettin Koçan’ı bir kez daha tebrik ediyor, dünya markası olarak tescillenen Baksı Müzemize bundan sonrada her türlü katkıyı sağlayacağımızı ifade etmek istiyorum.” diyerek konuşmasını tamamladıktan sonra Hacı Ali Polat’a ve Racı Bayrak’a hediye takdim etti.
Kısa bir teşekkür konuşması yapan Vali Mükerrem Ünlüer konuşmasında;“Belediye Eski Başkanımızın, güvenilir bir kişiliği var. Bir şey yaparken her zaman güvenilir bir belediye olarak yanımızdaydı. Bayburt'a böyle bir miras bıraktı. Kendisiyle ileriki zamanlarda da çalışma imkanı bulabilirsek bundan büyük bir mutluluk duyarız. Raci bey ise tam bir Osmanlı beyefendisi, Bayburt beyefendisi. Biz onda olgunluğu, kibarlığı, devlet adamlığını gördük, sıradan biri olmadığı kesin. Özel İdaremize, İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde çok şey kattı. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, hayat boyu başarılarının devamını dilerim.”dilerim diyerek hem belediye eski başkanı Hacı Ali Polat’a hemde İl Gelen Meclisi eski Başkanı Raci Bayrak’a Bayburta yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.