Cadde Tuba Büyüküstün'e dev mektup!

Tuba Büyüküstün'e dev mektup!

15.03.2015 - 23:03 | Son Güncellenme:

Tuba Büyüküstün'e heyranları tarafından dev mektup hazırlanıyor. Tuba Büyüküstün'ün Temmuz ayındaki doğum günü için hazırlanan dev mektuıp 21 ülkedeki hayranları tarafından hazırlanıyor.

Tuba Büyüküstüne dev mektup

Geçen ay Tuba Büyüküstün’ü sette ziyaret ederek yazıların yanı sıra şiir ve çizimlerden oluşan ‘Koşulsuz Sevgi’ adını verdikleri ‘Kişiye özel’ tek baskı kitabı teslim eden hayranları ‘Dünyanın en uzun mektuplarından biri’ için başlattıkları kampanyaya ağırlık verdi.
İnternet üzerinden örgütlenen hayranları, Tuba Büyüküstün'ün Facebook sayfasını beğenenlerin sayısından esinlenilerek ‘4 milyon insan tek sevgi’ adını verdikleri kampanyada önümüzdeki 5 Temmuz’da 33’üncü yaşını kutlayacak Tuba Büyüküstün’e teslim edilmek üzere çalışmaya başladı. Dünyanın en uzun doğum günü kutlama mektubu olması hedeflenen Almanya ’dan başlatılan kampanyada, 50 metre uzunluğundaki rulo, Tuba Büyüküstün hayranlarının internet üzerinden örgütlü olduğu ülkelerdeki hayran temsilcilerine sırasıyla gönderiliyor.
Tuba Büyüküstüne dev mektup
Mesajların yazıldığı rulo sırasıyla Almanya, Fas, Kanada, Amerika (New Jersey, Virginia ve Teksas eyaletleri), Azerbaycan ve son olarak belirlenen Gürcistan’da belirlenen isimlere ulaştırıldı. Doğum günü mesajlarını taşıyan binlerce kişinin duygularını el yazısı ile kaleme aldığı rulo şeklindeki mektup belirlenen diğer ülkeler Mısır, Tunus, Suudi Arabistan, Fransa, İngiltere , Belçika, İsviçre, Avusturya, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, İsveç, Kosova, Yunanistan’ın ardından Türkiye ’ye ulaştırılacak.