Adana Tufanbeyli Doğanlı Göleti Kapalı Sistem Sulama Projesi Tamamlanıyor

Tufanbeyli Doğanlı Göleti Kapalı Sistem Sulama Projesi Tamamlanıyor

07.09.2017 - 11:26 | Son Güncellenme:

.

Tufanbeyli Doğanlı Göleti Kapalı Sistem Sulama Projesi Tamamlanıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Tufanbeyli ilçesindeki Doğanlı Göleti Kapalı Sistem Sulama Projesinin bölgenin tarım ve hayvancılık alanında gelişmesini sağlayacağı belirtildi.
Yaklaşık 40 kilometrelik proje ile 10 bin dönümün üzerinde arazi suya kavuşacak. Yaklaşık 2 ay önce çalışmaya başlayan ASKİ ekipleri projenin bir an önce hayata geçmesi için çalışmalarını hızla sürdürüyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen muhtar Menderes Kale, “Bölgemize yapılan projeden dolayı hem şahsım hem de vatandaşlarımız adına çok mutluyum. Başta bu projeyi onaylayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu proje bölgemizdeki hayvancılık ve tarım için çok önemli. O yüzden herkesten Allah razı olsun” dedi.
ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ise Adana’ya hizmet etmeyi sevdiklerini belirterek, “Gelecek yıllarda daha güzel ve sorunsuz bir Adana’yı hedefliyoruz. Şehir merkezi ve kırsal diye ayırt etmeksizin her noktada ekiplerimizin görev yaptığını, altyapı sorununun tamamen ortadan kalkması için canla başla çalışıldığını ifade etmek isterim. Tufanbeyli bölgesine yaptığımız Kapalı Sistem Sulama Projesi bölge insanımızın tarım ve hayvancılık alanında gelişmesini sağlayacaktır. Biz de bu noktada her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.