Cadde Tuğçe Kazaz'dan şaşırtan namaz açıklaması!

Tuğçe Kazaz'dan şaşırtan namaz açıklaması!

22.12.2014 - 16:36 | Son Güncellenme:

Ünlü manken Tuğçe Kazaz bir süre önce evlenerek dinini değiştirmişti. Sonrasında Türkiye'ye gelerek Müslümanlığa geri dönen Tuğçe Kazaz katıldığı bir televizyon programında namaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tuğçe Kazazdan şaşırtan namaz açıklaması

Ülke TV'de Esra Elönü'nün konuğu olan ünlü manken Tuğçe Kazaz, hayatına dair özel açıklamalarda bulundu. Sunucu Elönü'nün "İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda da bir değişik oldu mu?" sorusuna cevap veren Kazaz, namazın sağlığa faydasından bahsetti.

"NAMAZLA BOYUN FITIĞINDAN KURTULDUM"

Stüdyoda ayağa kalkıp uygulamalı olarak gösteren Kazaz, namazdaki rükû hareketinin bel ve boyun ağrılarına iyi geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. George Seitaridis adlı bir Yunan ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü ve "namazında orucunda olduğunu" belirtti.

Yazarlar