Cadde Tuğçe Kazaz'dan zehir zemberek bir açıklama!

Tuğçe Kazaz'dan zehir zemberek bir açıklama!

24.12.2014 - 10:39 | Son Güncellenme:

İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda bir değişik olduğunu farkeden Tuğçe Kazaz, katıldığı bir televizyon programında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek bir açıklama yaptı! Peki Tuğçe Kazaz kimdir? İşte o ayrıntılar...

Tuğçe Kazazdan zehir zemberek bir açıklama

Türkiye'nin geliştiğini belirten Kazaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye gelişmekteyken paçasından tutup aşağı çekmekten vazgeçin. Var olmadığınız kimlik ezikliklerinizi bir de laiklik adı altında ortaya çıkarıp insanları kandırmaya çalışmıyor musunuz? Ama her şeye rağmen bu linç kampanyasının karşısında gerçek iman sahiplerinin desteğine saygılarımı sunuyorum. Benim hedef aldığım laiklik değil, herkesten daha çok laikliği savunurum. Benim sözüm laikliği çıkar ilişkileri için kullanıp yerlerde süründüren sürüngenlere. Zaten onlar da kendini muhatap alıp cevap veriyor. Ayrıca, namazın gizli kılınması gerektiğini savunanlara soruyorum bu kadar gizli olsa niçin camide cemaatle kılınır?" Hiçbir partinin şemsiyesi altında olmadığını da belirten Kazaz, "Vicdanım varsa eğer dönüp sorduğumda insanlığa hizmet edenleri de görmezden geleceğimi, sizin gibi taşlayacağımı mı sanıyorsunuz? Tek taşlamam gereken sizin şeytanlarınızdır. EyKılıçdaroğlu, sen Pensilvanya ile birleşmediysen açıkla. Yok, birleştiysen git kendine Pensilvanya'da çiftlik kur. En azından dizinin dibinde otur" diye konuştu.

Geçtiğimiz haftlarda yaptığımı bir açıklama ile Tuğçe Kazaz yine gündeme bomba gibi düşmüştü. Ülke TV'de Esra Elönü'nün konuğu olan ünlü manken Tuğçe Kazaz, hayatına dair özel açıklamalarda bulundu. Sunucu Elönü'nün "İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda da bir değişik oldu mu?" sorusuna cevap veren Kazaz, namazın sağlığa faydasından bahsetti.

"NAMAZLA BOYUN FITIĞINDAN KURTULDUM"

Stüdyoda ayağa kalkıp uygulamalı olarak gösteren Kazaz, namazdaki rükû hareketinin bel ve boyun ağrılarına iyi geldiğini söyledi.

Haberin Devamı



İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. George Seitaridis adlı bir Yunan ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü ve "namazında orucunda olduğunu" belirtti.

Tuğçe Kazaz Kimdir?

İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. George Seitaridis ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü.