Gündem Tuğçe Melis Demir kimdir? (Survivor Gönüllüler)

Tuğçe Melis Demir kimdir? (Survivor Gönüllüler)

17.02.2017 - 14:32 | Son Güncellenme:

Tuğçe Melis Demir, Survivor yarışlarında en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinden biri olmayı başardı. Survivor'ın başarılı isimleri arasında yer alan Tuğçe Melis Demir Gönüllüler takımında yer alıyor. Yarışmalarda adından sıkça söz ettiren Tuğçe Melis Demir kimdir? Kariyeri ve hakkında merak edilen tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz...

Tuğçe Melis Demir kimdir (Survivor Gönüllüler)

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler'de mücüdele kaldığı yerden devam ediyor. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 43 oyunda 18 galibiyet elde eden Tuğçe Melis Demir yarışmalarda gösterdiği performansla ön plana çıkıyor. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor'da ilk günden bugüne oyunlardaki performansı ile dikkat çeken Tuğçe Melis Demir hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir'de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi'nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı'nda ter döküyor...

Yarışmanın İnternet sayfasında seyirciler tarafından yorumlanan Tuğçe Melis Demir hakkında, "Gönüllülerin favorisi olarak görüyorum", "Çok güzel, çok yetenekli" yorumları yer almaktadır.