Gündem Tuğçe Melis Demir kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Tuğçe Melis Demir kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

10.03.2017 - 15:53 | Son Güncellenme:

Tuğçe Melis Demir, Gönüllüler takımındaki mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler takımında heyecan üst sıralara tırmanırken, Tuğçe Melis Demir yeni oyunlardaki performansı merak ediliyor. Peki Tuğçe Melis Demir kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkındaki tüm detayları bu haberimizde sizler için derledik.

Tuğçe Melis Demir kimdir (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Tuğçe Melis Demir, Survivor yarışmalarında katılım gösterdiği 94 oyundan şimdiye kadar 46 galibiyeti olduğu Tv8'in resmi internet sayfasında belirtiliyor. Tuğçe Melis Demir, oyunlarda başarılı olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya oldukça kararlı olduğu gözlemleniyor. Bizlerde seyirciler için Survivor yarışmacısı Tuğçe Melis Demir hakkında merak edilenleri araştırdık. Ada hayatındaki yaşamı, yarışmalardaki performansı ve tüm yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Tv 8 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2017'de Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı iki dokunulmazlık oyunu için hafta sonu yine karşı karşıya gelecek. Günün sonunda ise haftanın elenen isimleri seçilecek. 4 kişinin elemeye kalacağı Survivor 2017'de bu hafta kimin eleneceği ise şimdiden merak konusu oldu...

Haberin Devamı

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir'de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi'nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı'nda ter döküyor...

Yarışmanın İnternet sayfasında seyirciler tarafından yorumlanan Tuğçe Melis Demir hakkında, "Gönüllülerin favorisi olarak görüyorum", "Çok güzel, çok yetenekli" yorumları yer almaktadır.