Gündem Tuğçe Özbudak kimdir?

Tuğçe Özbudak kimdir?

04.01.2016 - 23:00 | Son Güncellenme:

Tuğçe Özbudak TV 8'de ekrana gelen yarışmada izyenleri kendine hayran bırakıyor. İşte Benim Stilim Ünlüler'de yarışan Tuğçe Özbudak büyük beğeni topladı. Peki Tuğçe Özbudak kimdir? İşte detaylar..

Tuğçe Özbudak kimdir

Tuğçe Özbudak TV 8'de ekrana gelen yarışmada izyenleri kendine hayran bırakıyor. İşte Benim Stilim Ünlüler'de yarışan Tuğçe Özbudak büyük beğeni topladı. Tuğçe Özbudak hakkında merak edilenleri sizler için derledik..

Haberin Devamı

TUĞÇE ÖZBUDAK KİMDİR?

30 yaşındaki Tuğçe Özbudak Ankara'da dünyaya geldi. 1.71 boyundaki Özbudak 50 kilo. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Oyunculuk- Tiyatro Bölümünden mezun olarak tamamlayan güzel yarışmacı oyunculuk ve sunuculuk yapıyor. Tuğçe ekranlarda ilk olarak Adanalı dizisiyle görülmeye başlandı. Buradaki oyunculuk serüveni daha sonra El Gibi, Kuzey Rüzgarı, Nuri, İşler Güçler dizilerinde devam etti. Programlarda sunuculukta yapan Tuğçe Özbudak bu konudaki ilk tecrübesini Atv'de yayınlanan Gezi Günlüğü yarışmasında yaşadı.

Tuğçe Özbudak kimdir

Ardından yemek ve magaizn programları sunan Tuğçe kariyerine emlak ve gezi programı ile devam etti. Güzel yarışmacı son olarak Star Tv'de Pasaport adlı yarışmayı sundu. Ayrıca Tuğçe Özbudak kendi ürünlerini ve tasarımlarını ürettiği bir butiğe sahip. Kendi markasını yaratan Tuğçe özel hayatının büyük bir bölümünde 2 küçük köpeğiyle zaman geçiriyor.

Haberin Devamı

Moda anlayışı tıpkı oyunculuğu gibi geniş bir yelpazeye sahip. Tek tip bir tarzı yok. Ruh haline gore ve kendisine yakışanı giymeye çalışıyor. Bir gün masculen giyinip ertesi gün feminen olabiliyor. İkizler burcu olduğu için bir anı bir anını tutmuyor.