Ege TÜGİAD ile İZSİAD, ortak projelere imza atacak

TÜGİAD ile İZSİAD, ortak projelere imza atacak

21.11.2017 - 03:50 | Son Güncellenme:

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Başkanlığı’na seçilen Can Yavaş ve TÜGİAD Ege Şube Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

TÜGİAD ile İZSİAD, ortak projelere imza atacak

İki derneğin yöneticilerinin, tek tek kendilerini tanıtmasının ardından, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden TÜGİAD İzmir Şubesi Başkanı Can Yavaş, “Bizler genç sanayiciler ve işadamları olarak, ortak projeler vasıtasıyla hem büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanmak hem de İzmirimize, bölgemize ve ülkemize katkı sağlamak istiyoruz. Bu anlamda İZSİAD’ı projelerimizde arkamızda görmek istediğimiz gibi TUGİAD Ege Şubesi olarak İZSİAD’ın etkinliklerine de her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Haberin Devamı

‘Kente faydalı her şeye açığız’

İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt ise TÜGİAD İzmir Şubesi’nin yeni yönetimini tebrik etti ve başarılar diledi. Kent ekonomisini geliştirme hedefi doğrultusunda ortak projeler üretebileceklerini kaydeden Küçükkurt, “TÜGİAD Ege Şubesi ile beraber yapılacak ve kente, bölgeye fayda sağlayacak her türlü projeye açığız” mesajını verdi.