Geri Dön
Tüm ‘yollar’ Pinhani’ye çıkar!

Tüm ‘yollar’ Pinhani’ye çıkar!

Pinhani’nin son albümü ‘Yollar Bizi Bekler’, grubun müziğine aşina olanları fazlasıyla tatmin edecek şarkılarla dolu.

Burak Soyer
Burak Soyer

Pinhani, her türden müziğe alışkın kulaklara seslenen nadir gruplarından biri. Medyada çok fazla yer almak istemiyorlar ama sayısız konser verip kitlelerini her geçen gün genişletiyorlar. Şu ana kadar altı albüm yayınlayan ve hiçbir şekilde çizgisini bozmayan grup, uzun bir aradan sonra yeni çalışmaları ‘Yollar Bizi Bekler’ ile tekrar dinleyici karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Daha önceki çalışmalarında sıkça rastladığımız aşk temasının bu albümde de yine ön planda olduğunu görüyoruz. Geri dönmesi beklenen, yolu gözlenen, geride bırakılan sevgiliye duyulan özlem, albümdeki şarkıların genel temasını oluşturuyor. 12 şarkıdan oluşan çalışma, açılış parçası ‘Bana El Salla’dan itibaren dinleyiciyi içine alıyor. Punk havası taşıyan ve çok eğlenceli bir şarkı olan ‘Sevmek Güzeldir’, Anadolu rock'a selam çakan ‘Senden Hatıra Kaldı’, Anadolu’nun bağrından kopup gelen ‘Kefen Giydim’, grubun alışılagelmiş tarzının dışında, albüme farklılık katan parçalardan. Kalben’in ‘İyi Değilim’ ve Melis Danişmend’in ‘Peki Madem’ parçalarına vokalleriyle eşlik etmesi de ayrı bir güzellik.

Haberin Devamı

Pinhani, kendilerini bekleyen yollara bu albümle çıkacak belli ki. Dinleyicinin de bu yolda eşlik etmesini bekliyor ve şahane bir çalışmanın altına imzasını atıyor...

Benzer İçerikler