Niğde TÜMSİAD, YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

TÜMSİAD, YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

11.02.2016 - 12:37 | Son Güncellenme:

.

TÜMSİAD, YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

TÜMSİAD Niğde Şubesi olağan genel kurulu sonrası ilk toplantısını yaptı.
Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği Niğde Şubesi, yeni yönetim kurulunun görev dağılımını yaptı.
TÜMSİAD Niğde Şubesinin toplantı salonunda Gülali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ve TÜMSİAD üyeleri katıldı.
Dinamik bir kadroyla yola çıktıklarını, TÜMSİAD’ın gücüne güç katacaklarını ve Niğdeyi de en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen TÜMSİAD Niğde Şube Başkanı Gülali Yıldırım yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘‘ Yerel değerlerden küresel liderliğe düstüru ile yola çıkan TÜMSİAD Niğde’mizin ufkuna bir güneş gibi doğmuştur. Doğru, dik duruş, kendinden emin hamleleri ile Niğde ve Türkiye’de milli iradenin tecellisi için çalışmış ve bu duruşu bundan sonrada devam ettirecektir. Yapacağımız eğitim programları, panelleri ve bilgilendirme toplantıları ile kobileri geleceğin Niğde’sine taşımak için 2013 hedefin de çalışmalarımız devam etmektedir’’ dedi.
Başkan Yıldırım, “iş birliği, güç birliği düsturu ile tüm Kobileri bir araya getirmek için çeşitli etkinliler düzenleyeceğiz. TÜMSİAD herhangi bir ölçek koymadan küçük esnaf büyük esnaf ayrımı yapmadan tüm Kobileri eğitip oryante edip Türkiye ekonomisine kazandırmayı ilke edinmiş bir TSK kuruluşudur’’ diye konuştu.