Siyaset Kılıçdaroğlu, Bursa'da konuştu: Seçildiği andan itibaren...

Kılıçdaroğlu, Bursa'da konuştu: Seçildiği andan itibaren...

26.01.2019 - 13:53 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa aday tanıtım toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Mustafa Bozbey kardeşim seçildiği andan itibaren daha güzel bir Bursa'yı inşa edecek. Bursa tarih demek, kültür demek. Üniversite demek" dedi.

Kılıçdaroğlu, Bursada konuştu: Seçildiği andan itibaren...

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Haberin Devamı

İYİ Partili dostlarımız, Saadet Partili dostlarımız ve başka partilerden bize oy verecek arkadaşlarımızla hakkı, hukuku adaleti sağlayacağız. Bursa herkesin gelip yaşamak istediği bir kent. Tarihsel derinliği, kültürel derinliği olan bir kent Bursa. Bursa'da olmak, burada yaşamak gerçekten bir ayrıcalık.

Mustafa Bozbey kardeşim seçildiği andan itibaren daha güzel bir Bursa'yı inşa edecek. Bursa tarih demek, kültür demek. Üniversite demek. Yeşilin bütün tonları, deniz demek. Eğitimli kişilerin yoğun olarak yaşadığı yer. Tarım demek. Ne derseniz hepsi Bursa'da var.

Bizim bu bağlamda bir araya gelmemiz, farklı düşünceleri de dinleyerek ilerleyebilmemiz önemli. Bursa Belediye Başkan adayımız yaşadığı kenti yaşanabilir kılmak istiyor. Belediye Başkanı ortak paydaları büyütmek ve huzur içinde topluma sunmak ile yükümlüdür

Haberin Devamı

Yazarlar