İzmir Turizmin Geleceği Platformu Genel Kurulunu Yaptı

Turizmin Geleceği Platformu Genel Kurulunu Yaptı

15.02.2017 - 14:56 | Son Güncellenme:

.

Turizmin Geleceği Platformu Genel Kurulunu Yaptı

Turizmin Geleceği Platformunun İzmir’de gerçekleştirilen 2. genel kurulunda, mevcut başkan Çağatay Kaan Eren yeniden başkan seçildi.
Turizmin Geleceği Platformu, 2. genel kurulunu yaptı. Açılış ve saygı duruşu ile başlayan genel kurulda, genel kurul divanı oluşturuldu. Genel kurulda, Turizmin Geleceği Platformunun onur üyesi ve Dünya Turizm Profesyonelleri Derneği, Young Skal Türkiye Başkanı Erhan Us, sivil toplum kuruluşlarının günümüzde birlikte ve karakterli bir duruş sergilemesi gerektiğine dikkat çekti. Us, yine sivil toplum kuruluşlarının ülke gündemine dair etkinlikler düzenlemesi gerektiğinin de altını çizdi. Toplantıya katılan kulüp başkanları da söz alarak, düşüncelerini dile getirdi. Konuşmaların ardından yönetim kurulu seçimine geçildi ve
mevcut başkan Çağatay Kaan Eren güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. Platformda yeni genel sekreter Semih Yaman, yeni başkan yardımcıları ise Onur Aygün ve Mustafa Selim oldu.
Çağatay Kaan Eren, genel kurulun İzmir’de büyük bir katılım ile gerçekleştirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Turizmin Geleceği Platformu olarak 2015 yılından bu yana büyüme hızı göstererek yoluna devam ettiklerini aktaran Eren, 7 güzel etkinliğe imza attıklarını, ileri ki dönemler içinde yeni planlamalar yaptıklarını kaydetti. Eren, desteklerinden dolayı Foça Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesine teşekkürlerini iletti.