Muğla TÜRK FİLMLERİ HAFTASI DEVAM EDİYOR

TÜRK FİLMLERİ HAFTASI DEVAM EDİYOR

25.09.2014 - 14:12 | Son Güncellenme:

.

TÜRK FİLMLERİ HAFTASI DEVAM EDİYOR

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası üçüncü gününde Biray Dalkıran’ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Bana Bir Soygun Yaz" adlı filminin gösterimi yanı sıra yine Dalkıran’ın "Seni Seviyorum Adamım" adlı yeni filminin söyleşisi ile devam etti.
Bodrum Sinema ve Kültür Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi, Cinemarine ve Magazin Gazetecileri Derneği’nin desteğiyle düzenlenen 4. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın üçüncü gününde Yönetmen Biray Dalkıran’ın "Bana Bir Soygun Yaz" adlı filmi sinemaseverlerden büyük ilgi gördü. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ve Cinemarine Sinemaları Salon 1’de gösterime giren filmi yaklaşık bin kişi izledi. Ayrıca film gösterimi öncesinde yapılan söyleşiye Dalkıran’ın yine yönetmen koltuğuna oturduğu yeni filmi "Seni Seviyorum Adamım’ın" oyuncularından Barış Kılıç, Cemre Burcu Tosun ve filmin yapımcısı Galip Gültekin de katıldı. Söyleşide, oyuncu kadrosunda Asuman Dabak’ın da yer aldığı film ile ilgili sinemaseverler merak ettiklerini Yönetmen Dalkıran’a ve oyunculara yöneltti.
Keyifli bir sohbet içerisinde geçen söyleşi sonrası "Bana Bir Soygun Yaz" filmi sinemaseverlerle buluştu. Söyleşinin ve film gösterimlerinin ardından Bodrum Sinema ve Kültür Derneği Başkanı Cenk Sezgin, yönetmen ve oyunculara katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Yapımcı Galip Gültekin de teşekkür ederek, "Arkadaşlar bana bu güne kadar hiç bir kadın ’Seni seviyorum adamım!’ demedi. Bu proje de bana geldiği zaman bu nedenlerle yapmak istedim." şeklinde açıklamada bulundu. Gültekin’in bu sözleri üzerine seyirciler ise hep birlikte "Seni seviyoruz Galip Bey" diyerek bağırdı. Ardından ellerindeki çiçekleri seyircilere armağan eden Gültekin, Kılıç ve Tosun katılımcılara teşekkür etti.
Yönetmen Biray Dalkıran ise yeni evli olduğunu ve çiçeği eşine hediye etmek istediğini belirterek seyircilerin alkışları arasında çiçek buketini eşine verdi.
4. Bodrum Türk Filmleri Haftası boyunca her gün farklı bir yönetmenle buluşan sinemaseverler, yönetmenlerin son filmlerini Bodrum Cinemarine salonlarında ve Bodrum Kalesi sahnesinde ücretsiz olarak izleme imkanını buluyor.