Ege Türk havlusu, İskandinav ülkelerinde

Türk havlusu, İskandinav ülkelerinde

12.10.2017 - 05:01 | Son Güncellenme:

.

Türk havlusu, İskandinav ülkelerinde

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Turkish Towels markasının tanıtımı için rotayı İskandinavya’ya çevirdi. Denizlili firma temsilcileri, İsveç ve Danimarka’da yaklaşık 20 sektör temsilcisiyle görüşme yaptı.

Haberin Devamı

Türk havlusunun tanıtım çalışmaları kapsamında, DENİB öncülüğünde, Danimarka’nın Kopenhag ve İsveç’in Stockholm kentlerinde 4-7 Ekim tarihlerinde ikili görüşme programı düzenlendi.

Bakanlık desteği

Ekonomi Bakanlığı’nın desteklediği ‘Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (URGE) Projesi’ kapsamında firma temsilcileri, her iki şehirde yaklaşık 20 sektör temsilcisiyle görüşme fırsatı buldu.

Turkish Towels markasının farklı ülkelerde tanıtımı için yapılan görüşmelerde, Türk havlusunun uluslararası arenadaki yerine ve önemine değinildi.

Kopenhag programı sırasında firma temsilcilerini ziyaret eden Kopenhag Ticaret Başmüşaviri Emine Şendil, programın, Türk havlusunun imajına ve Türk firmalarının ihracat rakamlarına olumlu katkı sağlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

İkili görüşme

İkili görüşme programına katılan firmalar, her iki şehirde de olumlu görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek, programın başarılı sonuçlara zemin hazırlayacağını belirtti.