Cadde Türk şarkıcıların Kosova çıkarması

Türk şarkıcıların Kosova çıkarması

09.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kosova’da Down Sendromlular Derneği yararına 20 Temmuz’da düzenlenecek konserde beş Türk şarkıcı sahne alacak. Konserden elde edilecek gelir, derneğin eğitim ihtiyaçları için kullanılacak

Türk şarkıcıların Kosova çıkarması

Kosova’nın Prizren kentinde Down Sendromlular Derneği binasının tüm ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 5 Türk şarkıcı sahneye çıkmaya hazırlanıyor. PTT’nin katkılarıyla Engelsiz Yaşam Vakfı, Türk Kızılay’ı ve Semak A.Ş. işbirliğiyle Kosova Prizren Down Sendromlular Derneği binasının beyaz eşya, büro malzemeleri ve eğitim araçları ihtiyaçları konserden elde edilecek gelirle finanse edilecek.

Sergi de gezilecek

Haberin Devamı


Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yapacağı ve 20 Temmuz Çarşamba günü Prizren şehir merkezi Şadırvan Alanı’nda gerçekleştirilecek konserde Aynur Aydın, Gökhan Keser, İpek Açar, Nadide Sultan ve Özgün sahne alacak. Kosovalı sanatçıların da sahne alacağı konser öncesinde ise Prizrenliler PTT’nin çok değerli koleksiyonu olan ‘Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Pul Sergisi’ni de gezebilecekler. Konsere katılacak olan sanatçılara T.C. Kosova Başkonsolosu Selen Evcit de bir davet verecek ve ev sahipliği yapacak.