Cadde Türk yapımcıdan dev imza

Türk yapımcıdan dev imza

18.10.2016 - 11:56 | Son Güncellenme:

‘Geçmişteki Sır’ gibi iddialı bir yapımla adını duyuran Bor Yapım’ın sahibi Raşit Görgülü, dev bütçeli bir anlaşma için dünyaca ünlü yönetmenle anlaşmaya vardı.

Türk yapımcıdan dev imza

Türkiye dahil dünyada 200 ülkede vizyona girecek ‘All Abaut Love Dogs Anda Book’ isimli film için balkanların en ünlü yönetmeni Jasmin Durakovic ile süpervizörlük anlaşması yapan Raşit Görgülü, önceki akşam Durakovic ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Ortaköy The House kafede sözleşme imzalayan yönetmen, "Türk ve Avrupa sineması için çok önemli bir yapım olacak. Şimdiden beni heyecanlandıran bir çalışma, Çok iyi bir film geliyor” şeklinde konuştu.

Sırbistan ve Bosna Hersek kültür bakanlıklarından 1 milyon Euro destek alınan filmin toplam maliyeti 5 Milyon Euro ( 16 milyon Türk Lirası) olarak düşünülüyor. Çekimleri önümüzdeki yıl başlanacak ve 2017 sonunda vizyona girmesi beklenen filmin oyuncuları ise sır gibi saklanıyor.

‘All Abaut Love Dogs Anda Book’ bir Türk yapımcının yaptığı en yüksek bütçeli film olması ile dikkati çekeceğe benziyor.