Cadde Türkbükü'nde taksi out zodyak in

Türkbükü'nde taksi out zodyak in

15.07.2016 - 11:11 | Son Güncellenme:

Türkbükü'nde taksinin pabucu dama atıldı. 'Maça Kızı' gibi lüks mekanlara zodyakla gitmek moda oldu. Kos’a gitmek için 3 bin liraya Zodyak kiralayanlar var.

Türkbükünde taksi out zodyak in

Her sezon başka bir trendin yaşandığı Türkbükü'nde bu sene de zodyak modası var.

Haberin Devamı

Takvim'den Halil Cihangir'in haberine göre; Maça Kızı, Blue Marlin ve Mandarin Oriental gibi lüks beach'lere zodyak ile gitmek artık zenginlerin olmazsa olmazı. Mekana taksiyle gitmek yerine zodyak kullanarak gösteriş yapan isimlerin sayısı hiç de az değil. Taksi fiyatlarının İstanbul'a oranla çok pahalı olduğu Bodrum'da zodyak kullanmak, aslında çok da lüks bir trend değil! En yakın mesafenin 70 lira tuttuğu 'zodyak taksi' ile hemen karşıdaki Yunan Adası Kos'a gidenler de var. Yaklaşık 3 bin liraya Komşu'ya gidip gelenlerin sayısı da hayli fazla...

BU BİR KLASİK

Ve tabii ki Türkbükü'nde gece eğlenecek mekanlardan bahsediyorsak Sess'ten bahsetmeden olmaz. Bu yıl Bodrum'daki beşinci sezonunu yaşayan mekanın sahibi Nedim Binler. İşletme ise başarılı kardeşler Yüksel Yılan ve Ecevit Yılan'a teslim.

Haberin Devamı

Bodrum'a ayak basan hem cemiyet hem de magazin dünyasının ünlü isimlerinin eğlenmeden İstanbul'a dönmediği mekanda, Türkiye'nin en iyi DJ'lerinden biri olan Can Parlak çalıyor. Sess'te denize nazır eğlenmek Bodrum'un klasiklerinden...

CANLI MÜZİKLE ELLER HAVAYA

Türkbükü'ne en büyük yatırımı yapanlardan biri de BVS Grup. Sahne İstanbul'u Bodrum'a taşıyan başarılı işletme sahipleri, Türkbükü'nde canlı müzik eğlencesinin en kaliteli halini sunuyor. Demet Akalın'dan Serdar Ortaç'a, Hakan Altun'dan Gülşen'e kadar birçok yıldız, bu yaz boyunca burada sahne alarak tatil eğlencenize eğlence katacak.

EĞLENCENİN KALİTELİ HALİ

Türkbükü'ndeki mekanlar demişken, 'Ship A Hoy' demeden olmaz. Ve tabii ki Cemal Yarar. Başarılı işletmeci, Türkbükü'yle özdeşleşmiş Mavi Otel'in işletmesini alarak buraya yeni bir soluk getirdi. Nişantaşı Biber Bar'ı da bünyesine katan Cemal Yarar, sihirli dokunuşlarıyla baştan aşağıya yarattığı mekanda müşteriye kaliteli eğlence sunuyor.

TÜRKBÜKÜ'NE YENİ NEFES

İstanbul eğlence hayatının nabzını tutan Fancy Grup'un yaratıcılarından Turgay Işık, bu yıl Türkbükü'ne müthiş bir yatırım yaptı. Kalla Beach&Balık adıyla hizmete giren mekan, gündüzleri beach olarak hizmet verirken akşam, lezzetli ve kaliteli balığı yiyebileceğiniz şık bir restaurarta dönüşüyor. Fiyatlar da Türkbükü'ne göre uygun.

Haberin Devamı

YEMEDEN DÖNME

Türkbükü'ndeki beach ve balık lokantasıyla ilgili önerilerimi sıraladım. Sıra, gece bitti ve ne yiyeceğinizle ilgili fikir vermeye geldi. Bunun için bence en doğru adres, Bodrum Mantı. Kahvaltıyla müşterilerine 'merhaba' diyen mekan, akşam ve gece eğlencenizin sonrasına kadar sizleri bekliyor. Bodrum'a gitmişken Kate Moss'un da tattığı Bihter mantıyı yemeden dönmeyin.