Teknoloji Turkcell Dergilik ile dergi ve gazete tek uygulamada buluştu

Turkcell Dergilik ile dergi ve gazete tek uygulamada buluştu

26.07.2017 - 14:09 | Son Güncellenme:

Dijital dergi platformu Dergilik, büyümeye devam ediyor. Uygulamaya eklenen Gazetelik bölümü sayesinde Dergilik kullanıcıları, 300’den fazla derginin yanı sıra Milliyet ve Vatan gibi gazeteleri de tek uygulama üzerinden okuyabilecek.

Turkcell Dergilik ile dergi ve gazete tek uygulamada buluştu

Dergilik kullanıcıları, 300’den fazla derginin yanı sıra Gazetelik bölümünde yer alan Milliyet ve Vatan gibi gazeteleri de tek bir uygulama üzerinden okuyabilecek.

Haberin Devamı

Sadece Turkcell değil, tüm operatör kullanıcıların kullanabildiği Dergilik’te yer alan Dergilerin tümüne ayda 14.99 TL karşılığında ulaşılabiliyor. Uygulamayı indiren herkes Milliyet ve Vatan gazetesi ile 300’den fazla dergiyi ücretsiz okurken, dileyen Dergilik okurları abone olmadan da tek bir dergi satın alıp okuyabiliyorlar. Ücretli dergiler 3.49 TL, 6.99 TL ve 9.99 TL’den, Hürriyet gazetesi ise aylık 10.99 TL’den satılıyor. Dergilik uygulaması, Turkcell bireysel tarife kullanıcıları tarifelerine ek ücret ödemeden üstelik yanında 5GB interneti ile birlikte tüm dergilere, günlük Milliyet ve Vatan gazetesi içeriklerine ulaşabiliyorlar.

Dergilik, Apple Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak yükleniyor. Çevrim dışı olarak da kullanılabilen uygulamaya giriş yapmak için telefon numarası yazıldıktan sonra SMS ile gelen 4 haneli şifrenin girilmesi yeterli.