Türkiye Kupası Hızlanmak gerek!

Hızlanmak gerek!

10.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, lige bir hafta kalması nedeniyle hızlanmaları gerektiğini belirtti, ara transferde oyuncu almanın kolay olmadığını dile getirdi.

Hızlanmak gerek

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligin ikinci yarısında üretken bir Galatasaray izleteceklerini tekrar etti, Hamza Hamzaoğlu’nun “Aradaki fark kapanmaz” yorumuna cevap verdi.

Haberin Devamı

Karşıyaka maçında sahada yer alan isimlerin geçmişe göre daha iyi performans gösterdiğini söyleyen Denizli, “9 puana ulaşmak ve evimizdeki maçı kazanarak kampa gitmek bizim için önemliydi. Bunları kamp döneminde değerlendirirsek, ikinci dönem için daha başarılı bir başlangıç yapacağız. İkinci yarıda içimizden ve dışarıdan takviyelerle, üretken bir Galatasaray taraftarlarla buluşacak” dedi.

Ara transferde oyuncu transfer etmenin kolay olmadığını söyleyen Denizli, “Bir hafta sonra lig başlıyor. Biraz elimizi hızlandırmamız lazım” yorumunu yaptı. Mustafa Hoca, Hamzaoğlu’na ise şu yanıtı verdi:

“Geldiğim günden itibaren, Galatasaray’da geride bıraktığımız haftalarda herhangi bir tespitte bulunmadım. Birilerine göre kapanır, birilerine göre kapanmaz. Herkes sözünü söylemekte özgür.”