Muğla “TURKCELL PLATİNUM HİSARÖNÜ YAT FESTİVALİ” BAŞLADI

“TURKCELL PLATİNUM HİSARÖNÜ YAT FESTİVALİ” BAŞLADI

04.09.2015 - 17:02 | Son Güncellenme:

.

“TURKCELL PLATİNUM HİSARÖNÜ YAT FESTİVALİ” BAŞLADI

Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunu yaptığı “Hisarönü Yat Festivali”, Muğla-Marmaris’teki mavi bayraklı Martı Marina Yacht Club’da start aldı.
Deniz tutkunları ve yat sektörü, Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali için Martı Marina & Yacht Club’da bir araya geldi. Geçen sene büyük ilgi gören ve bu yıl daha kapsamlı düzenlenen festival, hem rotalarını Orhaniye’ye çeviren denizcileri hem de festival ruhuyla buluşmak isteyen tüm denizseverleri 3 gün boyunca ağırlayacak.
Her sabah yoga ile başlayan program, “Spor”, “Tarih” ve “Çevre” temalı sohbet buluşmalarıyla devam ediyor. Konularında uzman konukların keyifli sohbetleri ardından, tekneler bölgedeki koyları keşfe çıkıyor, karada ise festival panayırı konukların ziyaretine açıldı. İlk gün Hemithea Cup (Loryma Cup) yarışının düzenlendiği festival kapsamında, oldukça eğlenceli geçen “Hazine Avı”, “Yüzme Yarışı”, “Gece Seyri” ve son gün bölge dalış okullarının katılımıyla “çevre ve sualtı temizliği” etkinliği gerçekleşti. Festival, hafta sonu boyunca düzenlenen partilerle renklenecek.
Martı Marina & Yacht Club ev sahipliğinde yapılan Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali’nin ana sponsoru Turkcell Platinum. Festivale, Martı Hotels & Marinas, Marmaris Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu, Miles&Smiles, MotorBoat Dergisi, UK Sail Makers destek veriyor. Son gün düzenlenecek “çevre ve sualtı temizliği” ise Korozo’nun katkılarıyla gerçekleşiyor.
Martı Marina & Yacht Club Genel Müdürü Moris Eskinazi festival açılışında yaptığı konuşmada,“Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali’ni ikinci kez düzenliyor ve ev sahipliği yapıyoruz. Türk denizciliğine hizmet veren mavi bayraklı bir tesis olarak, denizlerimize saygılı, değer katan bir kurum olma misyonunu taşıyoruz ve denizle ilgili, denizi seven herkese kapı açarak bunu vurguluyoruz. Festivalimiz de bunun sonuçlarından biri. Şimdiden kendi kulvarında Türk denizciliğinde özel bir yer alan Hisarönü Yat Festivali’ne gönül veren, emek veren ve katılan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum ile 10 yıldır müşterilerimizin hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz. Yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların hayatına daha fazla konfor katmak üzere geliştirdiğimiz Turkcell Platinum’u müşterilerimizin değişen ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yeniliyoruz. Hem iş hem sosyal hayatı yoğun olan müşterilerimize karada ve denizde nerede olurlarsa olsunlar, kapılarına kadar hizmet götürüyoruz” dedi.