Ankara Turkey Home, Dünya Kiteboard Şampiyonası'nın Sponsoru

Turkey Home, Dünya Kiteboard Şampiyonası'nın Sponsoru

07.10.2017 - 11:38 | Son Güncellenme:

.

Turkey Home, Dünya Kiteboard Şampiyonasının Sponsoru

Kültür ve Turizm Bakanlığının dünya çapındaki Türkiye turizm markası Turkey Home’un desteğiyle bu yıl Türkiye’de düzenlenen ‘Dünya Kiteboard Ligi Şampiyonası’ başladı.
İlk iki günü büyük bir heyecanla geçen Turkey Home sponsorluğundaki yarışmada mücadele bugün ve yarın da devam edecek. Muğla’nın Gökova ilçesinde düzenlenen Dünya Kiteboard Şampiyonası’na bu spor dalının en iyisi olan 19 ülkeden 86 yarışmacı katılıyor. Bu sporcular arasında beş kez dünya şampiyonu olan Aaron Hadlow, iki kez dünya şampiyonu olan Youri Zoon, dünya şampiyonları Alex Pastor, Liam Whaley ve Carlos Mario da yer alıyor. Yarışmanın kadın sporcuları arasında dünya şampiyonları Bruna Kajiya, Rita Arnaus, Hannah Wihiteley ve Paula Novotna bulunuyor.

Gökova cazibe merkezi olacak
Yarışmaya katılan kadın sporcular içinde yer alan 2016 dünya üçüncüsü Annabel Van Westerop ise aynı zamanda Türkiye’nin tanıtım filmi yüzü olarak da dikkat çekiyor.
Annabel Van Westerop, Türkiye’nin Turkey Home markası altında, yine Gökova’da çekilen ‘Home of Turquoise’ filminin yıldızı olarak turizm tanıtım elçisi görevini üstlenmişti. Halen yayında olan ‘Home of Turquoise’ Türkiye’nin güzelliklerini tüm dünyaya izleterek, dünyanın dört bir yanından onlarca ödül almıştı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, dünyanın en iyi kiteboard parkurları arasında gösterilen Muğla, Akyaka’daki Gökova parkurunu kiteboard sörfçüleri için bir destinasyon yapmayı amaçlıyor. 8 Ekim’e kadar sürecek şampiyona Gökova’yı tüm dünyadaki kiteboarding sörfçüleri için bir cazibe merkezine dönüştürecek.