İzmir TÜRKİYE BASKETBOL 2. LİGİ

TÜRKİYE BASKETBOL 2. LİGİ

29.10.2014 - 11:21 | Son Güncellenme:

.

TÜRKİYE BASKETBOL 2. LİGİ

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Gediz Üniversitesi’ni son periyotta 10 sayı geriden gelip mağlup eden Gelişim Koleji, lige 4’te 3 yaparak girmenin sevincini yaşıyor.
Gediz Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik ile Genel Sekreter Adnan Yeşildal’ın da izlediği maçta Afyon Büyükşehir Belediyesi ve Mamak Belediyesi Ankara DSİ’den sonra Gediz Üniversitesi engelini de kayıpsız geçen sarı-yeşilli ekip, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Maç bitiminde sahaya kadar inip oyuncuların sevincine ortak olan Başkan Serdar Öner, bu mutluluğunu tribünlerle de paylaştı.
Antrenör Arda Vekiloğlu, Gelişim Koleji’nin eski antrenörü Deniz Atak’ın çalıştırdığı Gediz Üniversitesi’nin, kaliteli oyuncu kadrosuna, tecrübeli ve kaliteli bir antrenöre sahip olduğunu belirterek, “10 sayı geriden gelip maçı çevirmek kolay olmadı. Ancak biz haftalardır, kazanma hırsımızla bunu başarıyoruz. Derek Williams’ın son çeyrekteki 24 sayılık performansı önemli. Sorumluluk alması gerektiğini söyledik ve o da bunu başardı. Ancak bizim ekibimizde takımın performansı her şeyden önce gelir” dedi.