Kastamonu TÜRKİYE BAYANLAR HENTBOL LİGİ

TÜRKİYE BAYANLAR HENTBOL LİGİ

13.08.2014 - 21:20 | Son Güncellenme:

.

TÜRKİYE BAYANLAR HENTBOL LİGİ

Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, milli sporcu Betül Yılmaz’ı renklerine kattı.
Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, A Milli Kadın Hentbol Milli Takımı oyuncuları Yasemin Şahin ve Serpil İskenderoğlu’nun ardından bir diğer milli sporcu Betül Yılmaz’ı da renklerine bağladı. Bir süredir transfer için görüştüğü 26 yaşındaki başarılı hentbolcu Betül Yılmaz, prensipte anlaştığı Kastamonu Belediyespor ile sözleşme imzalamak üzere Kastamonu’ya geldi.
Burada bir kafede düzenlenen imza töreninde konuşan milli sporcu Betül Yılmaz, “Kastamonu’da büyük başarılara imza atmak istiyorum. Kastamonu Belediyespor, yeni bir kulüp olsa da Kastamonu ili köklü bir hentbol geleneği olan ve hentbolda adından söz ettirmeyi başarmış bir şehir. Böyle bir takıma katıldığım için mutluyum. İnşallah hep beraber büyük başarıların altına imza atmayı başarırız” dedi.
Kastamonu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Uğur Ünal ise Ordu Boztepe Gönülspor’da yaşanan maddi kriz sonrası daha önceden de kadrolarına katmak istedikleri Betül Yılmaz ile sonunda anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Transfer çalışmalarımıza bu yıl geç başladık. Ancak daha sonra Süper Lig takımlarında Ordu Boztepe Gönülspor’da yaşanan gelişmeler, bizim lehimizde sonuçlar doğurdu. Daha önceden talip olduğumuz ancak o zaman çeşitli faktörlerden dolayı transferlerini gerçekleştiremediğimiz üç milli oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Son olarak Betül Yılmaz transferiyle zaten güçlü olan kadromuz daha da güçlendi” diye konuştu.