Osmaniye Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup

26.03.2017 - 18:04 | Son Güncellenme:

.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta oynanan maçta rakibini farklı yenen grup lideri Osmaniyespor FK, bitime 2 hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti.
7 Ocak Şehir Stadyumu’nda oynanan ve Sivas bölgesinden Burak Yücetağ, Taha Bayrak, Muhammed Enes Eskici hakem üçlüsünün yönettiği maçta Osmaniyespor FK, evinde konuk ettiği Körfez İskenderunspor’u 6-0 yendi. Osmaniyespor FK’nın gollerini 2. dakikada Ahmet Kılıçarslan, 19, 25 ve 84. dakikalarda Hakan Doğan, 35 ve 54. dakikalarda da Yahya Topçu kaydetti. Sezonun bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi ile puan farkını 11’e çıkaran Osmaniyespor FK, grup şampiyonluğunu evinde ilan etti. Osmaniyesporlu futbolcular galibiyeti ve şampiyonluğu taraftarları, eşleri ve çocukları ile kutladılar.
5. Grupta 22. hafta da oynanan maçlar sonunda Osmaniyespor FK, puanını 54’e çıkararak şampiyonluğunu ilan ederken, 2. sıradaki takipçisi Kilis Belediyespor deplasmanda Medcem Silifke Belediyespor’a 1-0 yenilince ümitlerini de yitirmiş oldu.
Osmaniyespor FK, 2 Nisan tarihinde oynanacak 23. hafta maçında deplasmanda Kilis Belediyespor’a konuk olacak. Grup şampiyonluğunu ilan eden Osmaniyespor FK, statü gereği 6.Grup birincisi ile tarafsız sahada tek maçlı eliminasyon usülü maç yapacak.
Maçı kazanan takım Spor Toto 3. Lig’e çıkacak.