İstanbul TÜRKİYE’NİN DEV MARKALARI VE ÜNLÜ STARLARI GENÇLERLE BULUŞUYOR

TÜRKİYE’NİN DEV MARKALARI VE ÜNLÜ STARLARI GENÇLERLE BULUŞUYOR

20.02.2015 - 11:43 | Son Güncellenme:

.

TÜRKİYE’NİN DEV MARKALARI VE ÜNLÜ STARLARI GENÇLERLE BULUŞUYOR

Türkiye’nin yetenekli genç girişimcilerinin yer aldığı Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri, 22 Şubat Pazar günü dev markaların başarılı CEO’ları ve birçok ünlü yıldızı bir araya getiriyor.
İkincisi gerçekleşecek olan Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri’ne Ferrari - Maserati Türkiye CEO’su Sinan Saip, Unilever Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel, Turkcell Perakende E. Başkanı Sait Ayaydın konuşmacı olarak katılırken, Türkan Şoray, Meryem Üzerli, Serenay Sarıkaya, Gökhan Türkmen, Ozan Doğulu gibi ünlü isimler Türkiye Gençlik Ödülleri’nin sahibi olacak.
İlki 2014 yılında gerçekleştirilen Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri’nin ikincisi 22 Şubat Pazar günü İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Geçen yıl MCD Gençlik Kulübü ve Manivela tarafından düzenlenen organizasyon, bu yıl Acayip İşler akademisi ve Genç Lider Kulübü tarafından daha geniş katılımlı ve görkemli bir organizasyona dönüşerek gerçekleşecek. Üç bin üzerinde üniversite öğrencisinin katılacağı Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri etkinliğinde, dev markaların CEO’ları gençlere tavsiyelerde bulunacak.
Organizasyonda iş dünyasından kurum ve markaların yöneticilerinin yanı sıra özel söyleşi programları da yer alıyor. Program içinde gençler, ünlü Komedyen ve Oyuncu Erdem Yener ile söyleşi imkânı da bulacak.
Etkinliğin moderatörlüğünü Burak Törün yapacak.