Ekonomi Türkiye’nin en büyük Vestel mağazası Bodrum’a

Türkiye’nin en büyük Vestel mağazası Bodrum’a

18.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vestel, Türkiye’deki en büyük mağazasını Bodrum Yalıkavak’ta hizmete açtı.

Türkiye’nin en büyük Vestel mağazası Bodrum’a

2 bin metrekarelik en büyük Vestel mağazasının açılışına Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Vestel Ticaret Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel Yalıkavak Mağazası’nın sahibi Mustafa Çoban ve Bodrum halkı katıldı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük Vestel mağazası Bodrum’a

Yalıkavak mağazası açılışında konuşma yapan Ahmet Nazif Zorlu, her bir iş ortağıyla uzun süreli ilişkiler sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek, “Bu yıl da Zorlu Grubu olarak hiçbir şekilde hız kesmedik. Bunun en güzel örneği ise şüphesiz Vestel Grubu’ydu. Geride bıraktığımız dönemde; hem yenilikçi ürün geliştirme, hem yurt içi satışlar, hem ihracat, hem kârlılık konularında sayısız başarıya imza attık.
Biz kaliteyi tartışmıyoruz, Vestel ürünlerinde en uygun fiyat, en iyi servis ve en iyi tasarımı sunuyoruz” dedi.
Turan Erdoğan ise mağaza açılışında, “Vestel olarak 19’uncu kez ihracat şampiyonu olduğumuz bu yılda yurtiçindeki büyümemizi ve bayi ağımızı genişletmeyi de sürdürüyoruz. Bugün, Yalıkavak mağazasıyla birlikte 2017’nin ilk 8 ayında açtığımız mağaza sayısını 151’e çıkartmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.