Elazığ TÜRKİYE SU JETİ ŞAMPİYONASI ELAZIĞ’DA BAŞLADI

TÜRKİYE SU JETİ ŞAMPİYONASI ELAZIĞ’DA BAŞLADI

31.05.2015 - 16:08 | Son Güncellenme:

.

TÜRKİYE SU JETİ ŞAMPİYONASI ELAZIĞ’DA BAŞLADI

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Elazığ’ın Keban ilçesinde düzenlenen su jeti ve flyboard şampiyonası başladı.
Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Keban Kaymakamlığı ve Keban Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun ev sahipliğindeki su jeti ve flyboard şampiyonası 2. ayak yarışları Keban Barajı koruluk alanında başladı. İlçe protokolü, Elazığ, Malatya, Erzincan ve Diyarbakır motorcu spor kulüplerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş yarışları izlemeye geldi.
Yarışların ilk etabında standart jet 0-100 bg, standart jet 111-179 bg ve free style yarışları yapıldı. Yarışmanın ilk etabı hakemler eşliğinde Fırat Üniversitesi eski Rektörü Eyüp İsbir’in bayrak sallamasıyla başladı.
Yarışmaların ilk etabının ardından Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen sporcuların bireysel becerilerinin yer aldığı serbest yarış gösterileri yapıldı. Serbest yarış gösterisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen yarışmacılar, öğleden sonra ise pro open, bayanlar kupası, flybord, TMF kupası etaplarında yarışmalar yapacak.