Ege Türkiye'ye örnek oldu

Türkiye'ye örnek oldu

21.11.2017 - 04:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de Göztepe, zorlu Bursaspor deplasmanından bir puan çıkardı; takım dört maçtır galibiyet alamamasına karşın taraftarlar ile oyuncuların kenetlenmesi, Başkan Sepil’i mutlu etti. Sepil, “Yeni nesillere böyle bir camia bırakmak istiyoruz” dedi...

Türkiyeye örnek oldu

Bursaspor mücadelesinde iki takım taraftarının da centilmenlik örneği sergilediğini dile getiren Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, “Futbolumuzda hırçın günler yaşıyoruz. Göztepe ve Bursaspor taraftarının birlikte maç izlemesi muhteşem bir görüntüydü” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Hayalimdeki Göztepe’

Geride kalan 12 haftada toplanan 18 puanın olumlu olduğunu söyledi, “4 haftadır galibiyetimiz yok, puan toplamaya başlamalıyız. Bursaspor karşılaşmasında maçın adamı rakip kaleci Harun seçildi. Demek ki takımımızın performansı iyiydi. Devre arasına kadar düşme hattı ile aramızı iyice açmalıyız. Bizim için en önemli gelişme ise uzun süredir görev alamayan futbolcularımızın güzel oyunu” diye konuştu.

Karşılaşması sonrası 2 bini aşkın sarı kırmızılı futbolseverin oyuncuları tribüne çağırıp omuz omuza tezahürat yapmasının çok değerli olduğunu anlatan Sepil, “Bursa’da hayalimdeki Göztepe’yi gördüm. Kaybetsek de kazansak da herkesin kenetlenmesi gerekiyor. Bursa’da muhteşem bir tablo vardı. Taraftarın takımı kucaklaması o maçı seyreden herkes için büyük örnek oldu. Yeni nesillere böyle bir camia bırakmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Jahovic imzalıyor’

Transfer çalışmalarına da değinen Başkan Sepil, “Devre arasında büyük çapta transferler yapılmasına karşıyım. İlk yarıda takımında oynayamamış futbolcuları tercih etmeyeceğim. Teknik Direktör Tamer Tuna ile yapacağımız çalışmalarla ilgili konuşuyoruz. Kendisi bana futbolcu listesi vermedi. Transfer olacak ama az ve öz takviye gerçekeştirilecek” yorumunu yaptı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Adis Jahovic’le ilgili daha önce yaptığı açıklamada Makedon golcünün hiçbir takıma gitmeyeceğini ifade eden Sepil, “Jahovic’in menajeriyle görüşeceğiz ve oyuncumuzun sözleşmesini uzatacağız” dedi. Teknik Direktör Tamer Tuna için, “Tamer Tuna bizim her zaman kalbimizde. Onun yeri Göztepe” dedi. Sepil, stat ve tesis çalışmaları ile ilgili de: “Stadımızdaki inşaat sorunsuz ilerliyor. Çalışmalar da hızlanacak. Menderes Tekeli’deki tesisler için imzalar önümüzdeki ay atılacak.”