Cadde Turnuva öncesi VIP parti

Turnuva öncesi VIP parti

20.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en önemli uluslararası spor organizasyonlarından TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ın açılış partisine tanınmış isimler akın etti

Turnuva öncesi VIP parti

Spora yaptığı yatırımlarla tenisin Türkiye’de bilinirliğini artıran Garanti Koza’nın, 2005 yılından bu yana düzenlediği TEB BNP Paribas İstanbul Cup, hız kesmeden devam ediyor. 24 Nisan’a kadar sürecek turnuva öncesinde Four Seasons Hotel’de görkemli bir davet düzenlendi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici ve Garanti Koza Başkan Vekili Murat Binark’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, yıldız oyuncuların yanı sıra iş, sanat ve cemiyet dünyasından da çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Boğazı’nı kucaklayan Four Seasons Hotel’in rıhtımındaki kokteylde konuklar, geceye neşeli bir başlangıç yaptılar. İlerleyen saatlerde Atik Paşa Salonu’na geçen davetliler, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un konuşmalarını dinledi. Daha sonra sahneye çıkan Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası ile Ajda Pekkan, hit parçalarını seslendirdi.