Diyarbakır Türsab'tan Zerzevan Kalesi Çalışmalarına Araç Desteği

Türsab'tan Zerzevan Kalesi Çalışmalarına Araç Desteği

17.05.2017 - 21:15 | Son Güncellenme:

.

Türsabtan Zerzevan Kalesi Çalışmalarına Araç Desteği

DİYARBAKIR (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Zerzevan Kalesi'ndeki kazı çalışmalarına destek sunmak için araç tahsis etti.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan açıklamada, Valilik ve Turizm Platformu tarafından kentte düzenlenen "Tur Operatörlerinin Diyarbakır Gezisi ve Diyarbakır Turizm Zirvesi” etkinliğine katılan Ulusoy’un, etkinlik kapsamında yapılan Zerzevan Kalesi sunumunun ardından kazı başkanı Yrd. Doç. Dr. Aytaç Coşkun’a yürütülen çalışmalarda kullanılmak üzere birlik olarak bir araç tahsis edecekleri sözünü verdiği belirtildi.

"TÜRSAB Başkanı Ulusoy söz verdiği üzere aracı Valiliğimize gönderdi." ifadesinin kullanıldığı açıklamada, aracın Aytaç'a teslim edildiği kaydedildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Aytaç, "Başta bu etkinliği düzenleyen Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a ve Zerzevan Kalesi sunumumdan sonra araç sıkıntısını dile getirdiğimizde araç ihtiyacımızı karşılayacağını dile getirip bugün aracı gönderen TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’a teşekkür eder, minnetlerimi sunarım." ifadesini kullandı.