Gündem Tutar mı Tutar 3. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Tutar mı Tutar 3. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

07.07.2015 - 10:21 | Son Güncellenme:

Tutar mı Tutar dizisi yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Show Tv'nin yaza özel yeni dizisi Tutar mı Tutar'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde de kahkaha var. İşte Tutar mı Tutar 3. bölümden fragman ve detaylar..

Tutar mı Tutar 3. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Tutar mı Tutar dizisi yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor. Show Tv'nin yaza özel dizisi Tutar mı Tutar'ın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Tutar mı Tutar 3. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Tutar mı Tutar 2. bölümde neler olmuştu:

Tutar mı Tutar’ın ikinci Bölümünde; Süreya’ya ilk görüşte vurulan Cemal, Ayhan’ı da peşine takarak ona ulaşmaya çalışır. Bu çabalar ikilinin başına çeşitli dertler açar. Yeşilçınar mahallesinin, akşam için hazırladığı geleneksel mahalle yemeğinde Süreyya ile karşılaşması ve ertesi akşam sinemaya geleceğini öğrenmesi, Cemal için kaçırılmayacak bir fırsattır. Cemal, sinemada romantik bir ortam yaratacak ve Süreyya’yı etkileyecektir. Cemal’in planı budur. Cemal ve Ayhan Süreyya’nın peşinde koşarken tüm işleri üstlenmiş olan Ali Reşat ve Nazım, sinema için yeni sandalyeler sipariş etmişlerdir. Ancak mahalleli, Kemal’in sinemayı kapattıracak haince planları olduğundan habersizdir. Akşam olup mahalleli sinemadaki yerlerini aldıklarında hem Ayhan’ı hem de heyecanla Süreyya’yı bekleyen Cemal’i büyük bir sürpriz beklemektedir.