Gündem Tutsak 4. yeni bölümünde Elif büyük sırrı öğrendi!

Tutsak 4. yeni bölümünde Elif büyük sırrı öğrendi!

03.10.2017 - 10:37 | Son Güncellenme:

Tutsak 3. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak'ta Elif, Kenan ve Leman arasında geçen gizli görüşmeye tanıklık etti. Bahadır yaşanan tüm olaylara rağmen Elif'i korumaya çalıştı. Merak edilen Tutsak 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Tutsak 4. yeni bölümünde Elif büyük sırrı öğrendi

Kanal D ekranında yayınlanan Tutsak dizisi 3. bölümde Kenan, Sadullah cinayetinin bir numaralı şüphelesi olması sebebiyle gözaltına alınır. Elif, polise verdiği ifade de olanları polise açıklama konusunda güçlük çeker. İşte Tutsak dizisinin özeti.

TUTSAK 4. BÖLÜM FRAGMANI

TUTSAK 3. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sadullah’ı öldürmekle suçlanan Kenan’ın tutuklanması aileyi zor durumda bırakır. Kenan’la birlikte Durusu’daki av evine giden Elif, olanları polise açıklamakta zorlanır. Elif’in üzerindeki şüpheleri gidermesi için, polisle işbirliği yapması gerekmektedir.

Leman ve Kenan, Elif’le ilgili niyetlerini gizlemeye çalışsa da, ailenin geri kalanı ve çalışanların Elif’e dair şüpheleri durumu daha zor bir hale getirir. Elif’i korumak isteyen Bahadır ise onu bu konağa sokmanın bir hata olduğunu düşünmeye başlamıştır. Elif’in geçmişinden gelen bir tanıdık, zorlu geçmişini bir kez daha karşısına çıkartacak, Sadullah’ın öldürüldüğü yerde bulunan bir delil ise tüm gidişatı değiştirecektir.