Gündem Tuzla'da akaryakıt istasyonundaki tankerde çıkan yangını söndürüldü

Tuzla'da akaryakıt istasyonundaki tankerde çıkan yangını söndürüldü

01.11.2017 - 15:08 | Son Güncellenme:

Tuzla'da bir akaryakıt istasyonunda bulunan tankerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden 2 itfaiye eri ile 1 iş yeri çalışanı hafif yaralandı.

Tuzlada akaryakıt istasyonundaki tankerde çıkan yangını söndürüldü

Tuzla Rauf Orbay Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonunda bulunan bir tankerden başka bir tankere yakıt ikmali yapılırken, yangın çıktı. Hemen diğer tanker, şoförü tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Akaryakıt istasyonu görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, söndürme çalışmalarına başladı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri de çevre güvenliğini alarak, olay yeri yakınına araç ve yaya girişini engelledi.

Haberin Devamı

İtfaiye ekiplerinin köpükle müdahalesi sonucunda, tankerdeki yangın çevreye sıçramadan söndürüldü. Yangına müdahale eden 2 itfaiye eri ile 1 iş yeri çalışanı hafif yaralandı. Olay yerinden uzaklaştırılan diğer tankerin de alevlerden zarar gördüğü bildirildi.

Olay yerine gelen Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, yetkililerden bilgi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce paylaşılan bilgide, "Tuzla'da akaryakıt istasyonunda 2 akaryakıt tankerinde meydana gelen yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Söndürme çalışmaları sırasında hafif yaralanan 2 itfaiye eri ve bir iş yeri çalışanı tedavi altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" ifadelerine yer verildi.