TV-Rehberi Antalya Televizyon Ödüllerinde heyecan dorukta!

Antalya Televizyon Ödüllerinde heyecan dorukta!

19.04.2012 - 16:58 | Son Güncellenme:

3. Antalya Televizyon Ödülleri’yle ilgili ayrıntılı bilgilerin verildiği basın toplantısı Antalya Kültür Merkezi’nde yapıldı

Antalya Televizyon Ödüllerinde heyecan dorukta

. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, 3. Antalya Televizyon Ödülleri Jüri Başkanı Faruk Bayhan ve AKSAV Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısında ödül ana jürisi açıklandı.

Haberin Devamı

‘En İyi’ler İçin Soluk Soluğa Yarış!

Her geçen yıl gelişen ve büyüyen vizyonuyla yoluna devam eden Antalya Televizyon Ödülleri’nin üçüncüsü 20 - 21 Nisan’da Mardan Otel’de gerçekleştirilecek. Türkiye’nin Emmy’si kabul edilen Antalya Televizyon Ödülleri çerçevesinde 37 dalda verilecek ödüller 21 Nisan akşamı sahipleriyle buluşacak.

Beyazcamın önemli isimlerini, televizyon starlarını Antalyalılarla buluşturacak
3. Antalya Televizyon Ödülleri’nin basın toplantısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ve AKSAV Yönetim Kurulu üyeleri ve jüri başkanı Faruk Bayhan’ın katılımıyla Antalya Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Jüride saygın isimler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı&AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akaydın Antalya Televizyon Ödülleri ana jürisinin başkanlığını bu yıl da Türk televizyon dünyasının duayenlerinden Faruk Bayhan’ın yapacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Üç ana başlık altında 37 dalda ödül dağıtacak jürinin diğer üyeleri Ömer Uğur (Yönetmen), Aytekin Çakmakçı (Görüntü Yönetmeni), Yüksel Aytuğ (Gazeteci – Yazar), Bilal Özcan (Gazeteci – Yazar), Çiğdem Tunç (Sanatçı), Prof. Dr. Bilal Arık (Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı), Metin Uca (Televizyon Programcısı), Tayfun Talipoğlu (Televizyon Programcısı), Memet Güler (Gazeteci – Yazar), Atilla Aksoy (Reklamcı), Yetkin Dikinciler (Oyuncu), İclal Aydın (Yazar), Ali Eyüboğlu (Gazeteci – Yazar), Ayşenur Yazıcı (Haber Spikeri – Programcı), Ece Uslu (Oyuncu), Dursun Güleryüz (RATEM Başkanı) Dr. Arif Bulut (AKSAV Başkan Vekili) ve Cengiz Haydar Barut’tan (AKSAV Yönetim Kurulu üyesi) oluşuyor.

Başkan Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Ödül Yürütme Kurulu’nun, jüriyi belirlerken TV endüstrisindeki farklı kulvarlardan saygın isimleri bir araya getirmeyi hedeflediğini söyledi. Sektörde aktif olan kanal yöneticisi, yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu başta olmak üzere, alanlarında uzman gazeteci ve akademisyenlerin Jüriye dahil edildiğini bildiren Mustafa Akaydın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok boyutlu jüri yapılanması ile yola çıktıklarını; yarışmaya katılan kişi ya da eserlerle ilgili objektif sonuçların alınmasının amaçlandığını bildirdi.