TV-Rehberi “Bi Dünya Sevgi” yeni hikayeleriyle geliyor

“Bi Dünya Sevgi” yeni hikayeleriyle geliyor

13.09.2018 - 15:04 | Son Güncellenme:

80 yılı aşkın bir süredir Nestlé Purina’nın sponsor olduğu “Bi Dünya Sevgi”, her cumartesi olduğu gibi 15 Eylül Cumartesi günü de NTV ekranlarında yepyeni konularıyla seyirciyle buluşuyor.

“Bi Dünya Sevgi” yeni hikayeleriyle geliyor

Bu hafta, başı dertten kurtulmayan Biber’in cilt hastalığına, sevimli Franki’nin obezite mücadelesine tanık olacak,Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’den hayvan sevgisinin insan psikolojisine etkisini dinleyecek ve başarılı tiyatro oyuncusu Alp İpin’in evine konuk olacağız. Tüm hayvanseverler Cumartesi günü 11.30’da ekran başına!

Haberin Devamı

Seçkin, yenilikçi, besleyici ve sağlıklı evcil hayvan ürünleri alanında dünya lideri Nestlé Purina ProPlan’ın sunduğu “Bi Dünya Sevgi” programı, 15 Eylül Cumartesi günü saat 11.30’da yepyeni konularıyla hayvanseverlerle bir dünya sevgiyi paylaşıyor.

Her hafta gülümseme sebebimiz kedilerin dünyasını ekrana getiren “Bi Dünya Sevgi”nin sekizinci bölümünde Başhekim Tarkan Özçetin ve ekibinin şahit olduğu yepyeni hikayeler yer alıyor. Yüksekten düşen talihsiz Biber şimdi de cilt hastalığıyla hastaneye misafir olacak. Tatlı olduğu kadar zor bir hayat yaşayan Franki’nin obezite mücadelesine tanık olacağız. Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, hayvan sevgisinin insan psikolojisi, özellikle de çocuk gelişimi üzerindeki etkisini anlatacak. Başarılı tiyatro oyuncusu Alp İpin’in evine konuk olacağız.

Haberin Devamı

Her cumartesi saat 11.30’da NTV’de yayınlanan Bi Dünya Sevgi, programı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 16 Eylül Pazar günü saat 16.30’da tekrar ekrana gelecek.