TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (26 Şubat Salı)

Bu akşam hangi diziler var? (26 Şubat Salı)

26.02.2013 - 10:16 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var (26 Şubat Salı)

Bu akşam hangi diziler var (26 Şubat Salı)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Haberin Devamı

Dizi - 26.02.2013 - 20:00

Kardeşinin hapishaneye düşmesini istemeyen Mete, suçu üstlenir. Bu durum Ayça’nın kafasını karıştırır. Soner, Arif ve Süleyman, Mete’yi kurtarmak için harekete geçerler. Ancak tek yol vardır o da Aydın’ın babasını bulmak.

20 Dakika

Dizi - 26.02.2013 - 20:00

Kuzgun şüphelerinin peşinde Melek'le yüzleşir. Melek'in kim olduğu Kuzgun'un gözünden kaçmayacaktır. Melek'le ilgili kimsenin bilmediği bir detayı öğrenir. Fakat Melek'le ilgili bir şeyler bilen biri daha vardır. Melek'in yardımcısı Özgür sonunda bildiklerini Ali'ye anlatmaya karar verir. Ali karısına yeni bir şüpheyle bakmaya başlar. Melek'ten gerçekleri duymak zorundadır.

İşler Güçler

Dizi - 26.02.2013 - 23:00

Ahmet, Feride'nin moralini düzeltmeye çalıştıkça kafası daha da karışıyor. Murat ise Pınar'ın gizemini çözmeye artık çok yakındır.Sadi, filme Türkiye çapında bir yıldızı dahil etmenin peşindeyken hiç açmaması gereken kapıları aralıyor.

Haberin Devamı

Benim İçin Üzülme

Dizi - 26.02.2013 - 20:00

Buke, babasını kaybetmek üzeredir. Çaresiz kalan genç kız, her şeye rağmen babasını kurtarabilmek için büyük bir mücadeleye başlar. Harun da Buke’nin tüm itirazlarına rağmen ona yardım etmeye çalışır. Meryem’in ani hayat belirtisi heyecan yaratırken, Şahin sırrının açığa çıkması konusunda çok endişelidir. Bu arada Irmak; Şahin, Sinan ve Bahar arasındaki gerginliğin merkezi haline gelir. Niyazi ise Buke’yi bulmaya çalışır ve birtakım ipuçlarına ulaşır.

Seksenler

Dizi - 26.02.2013 - 19:50

Elvan'a küçük bir oyun oynayıp, Almanya'ya geri döneceğini söyleyen Şahin, dayanamaz ve saklandığı yerden çıkar. Karşısında Şahin'i gören Elvan çok mutlu olurken, aynı mutluluk Fehmi için geçerli değildir.Esnafı mahalle maçı heyecanı sararken, bu heyecana Ahmet, Çağatay ve Şahin de ortak olur. Herkes takımlarını kurar ve mahalle maçına gider. Öte yandan mahallede tiyatro çalışmaları başlamıştır. Tiyatroya hiçbir yeteneği ve ilgisi olmadığı halde, Gülden'in peşinden tiyatro çalışmalarına giden Ahmet başarılı olabilecek midir?