TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (27 Mart Çarşamba)

Bu akşam hangi diziler var? (27 Mart Çarşamba)

27.03.2013 - 10:55 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (27 Mart Çarşamba)

Bu akşam hangi diziler var (27 Mart Çarşamba)

Muhteşem Yüzyıl
Dizi - 27.03.2013 - 20:00
Hürrem, Malkoçoğlu ile Mihrimah'ı birlikte görünce öfkelenir. İkisini de sert bir dille uyarır. Ancak işin aslını öğrenince, neye uğradığını şaşırır.Süleyman, Mustafa'dan gelen haberle öfkelenir. Şehzade Mustafa emre itaatsizlik etmiştir. Herkes Mustafa'nın akıbeti için endişelenirken, Hürrem oldukça memnundur. Nihayet beklediği gün gelmiştir.

Haberin Devamı

Kuzey Güney

Dizi - 27.03.2013 - 22:15

Güney, olay gecesiyle ilgili parçaları birleştirir ve Cemre’nin iddia ettiği gibi, olay gecesi evde üçüncü bir kişinin varlığından emin olur. İki oğlunun Cemre yüzünden yine karşı karşıya geleceğinden korkan Handan, Kuzey’le ilk kez yüzleşir. Suskunluğunu bozan Kuzey’in kararı, Handan’ın bu konudaki endişelerini haklı çıkarmaktadır. Diğer tarafta, bütün bu süreci gizlice takip eden biri, olayların akışını değiştirmek için harekete geçer.

Merhamet

Dizi - 27.03.2013 - 20:00

Polis Metin, Narin’in ailesiyle ilgili edindiği bilgileri, Narin’in patronu Erol Bey’in telkiniyle Narin’den gizler. Narin’e ailesi hakkındaki şoke edici haberi vermek kime düşecektir? Narin ile Fırat’ın herkesten gizli Yaslıhan’a doğru çıktığı yolculuk, birlikte uzun bir zaman geçirmeleri için fırsat yaratırken, büyük sorunlara yol açacaktır...

Haberin Devamı

Pis Yedili

Dizi - 27.03.2013 - 20:00

Furkan'lar hazırladıkları montaj CD'nin Ceyhun'un eline geçmesi için Cimbom’la konuşurlar. Başta bunu reddeden Cimbom, daha sonra ikna olur ve Bayrampaşalı'ya ders çalışmaya gittiğinde çaktırmadan CD'yi Ceyhun'un odasına bırakır.Songül, Trafo'nun kızından uzak durması için Karabiber hakkında yalanlar uydurur. Alis, yeni bir erkek arkadaş edinmiş ve onunla buluşacaktır. Bunu duyan Orço, hemen kafasında bir plan hazırlar ve Alis'i başkasına kaptırmamak için elinden geleni yapar. Trafo ve Karabiber, Songül’e bir şeyler olmadığını anlatmaya çalışsalar da nafiledir. Songül, gördüklerini yanlış anlamış ve Trafo ile Karabiber’e inanmamaktadır.Alis, Orçun’dan kurtulmak için ona bir oyun oynar. Bu oyunun sonunda Orçun karakola düşer. Elçin, okul çıkışında Ceyhun’u alıp, Paşa'ların evine gider. Cimbom ve Paşa’nın da evde olması tüm huzuru kaçırır. Cimbom ve Elçin tartışınca, Cimbom evi terk eder.

Sakarya Fırat

Dizi - 27.03.2013 - 19:50

Poyraz Timi çarşı iznine çıktığı ilçede, başını belaya sokar. Bu durum Osman'ın bütün planlarını altüst eder. Diğer taraftan Hamza'yı hastanede ziyaret eden Durali Başçavuş onun durumunu hiç iyi görmez. Tedbir almayı düşünürken Hamza hastaneden kaçar. Bu olay Çeliktepe karakolunu harekete geçirir. Bakır ise Teo'yla birlikte bombalı eylem hazırlığındadır. Hedefinde de Çeliktepe Karakolu vardır.

Haberin Devamı