TV-Rehberi Çağan Irmak, Elçin Sangu'nun yerine...

Çağan Irmak, Elçin Sangu'nun yerine...

08.11.2017 - 14:44 | Son Güncellenme:

Çağan Irmak’ın yöneteceği “Gülizar” dizisi için Elçin Sangu ile anlaşıldığı biliniyordu. Elçin Sangu dizide oynamaktan vazgeçince Çağan Irmak aynı rolü bakın hangi yıldıza götürdü.

Çağan Irmak, Elçin Sangunun yerine...

Elçin Sangu, yaz sonu 03 Medya’nın Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yapacağı ve Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı “Gülizar” dizisiyle prensipte anlaşmıştı. Ancak tam bir kadın dizisi olan dizide teklif götürülen jönlerin çoğu rolleri ağırlıklı olmayacağı için yer almak istemedi. Buğra Gülsoy’la da anlaşamayan yapım şirketinin son olarak geçen hafta yakışıklı yıldız Berk Cankat’la imza aşamasına geldiği ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Ancak tam da bu sırada Elçin Sangu dizide oynamaktan vazgeçti. Sangu’nun yerine diziye adını veren Gülizar karakteri çok iyi şarkı söylediği için Farah Zeynep Abdullah’a teklif götürüldü.

Çağan Irmak, Elçin Sangunun yerine...

Adı yine Kanal D’nin “Bir Litre Gözyaşı” dizisinde geçen Abdullah’ın, o projede senaryo krizi çıktığı için Gülizar’a sıcak baktığı öğrenildi. Çağan Irmak ile Farah Zeynep Abdullah “Unutursam Fısılda” filminde beraber çalışmıştı.